Woning verhuren

Uw woning verhuren?  

U wilt uw appartement of woning verhuren? Daar komt een hoop bij kijken. U krijgt niet alleen te maken met veel administratief werk, als verhuurder moet u zich ook aan een heel aantal wetten en regels houden. ZUID Beheer is gespecialiseerd in de verhuur van woningen in Zuid-Nederland, en dan met name in de Brainport Regio Eindhoven. Een ZUID beheer verhuurmakelaar neemt u veel werk uit handen en is bovendien op de hoogte van de laatste wetswijzigingen. Wij adviseren ook over een marktconforme huurprijs tijdens een persoonlijke kennismaking. Met 20 jaar ervaring in het persoonlijk begeleiden van huiseigenaren en verhuren van residentiële woningen aan vooral expats staan wij in de regio bekend als betrouwbare partner. Uw woning verhuren voelde nog nooit zo vertrouwd, onder de hoede van ZUID.  

Geschikte huurder vinden

Na de bepaling van de geschikte huurprijs gaan wij op zoek naar een passende kandidaat binnen ons netwerk. De meeste huurders zijn kenniswerkers met een hoog genoten opleiding of werknemers bij defensie en andere overheidsinstanties. Betrouwbare en vermogende huurders voor wie de staat van de woning van belang is. Een samenwerking met ons zusterbedrijf Corporate Housing Solutions zorgt voor een grote aanwas internationals, waardoor we een groot eigen netwerk hebben opgebouwd van betrouwbare huurders. Klik hier voor meer informatie over uw woning verhuren aan expats.     

Werkwijze woning verhuur

ZUID Beheer neemt de tijd om u persoonlijk te leren kennen en informatie te geven over onze werkwijze. Dan volgt een bezoek aan het bewuste adres. Uw woning verhuren doen we samen aan de hand van de volgende stappen:   

 1. Persoonlijke kennismaking (informatie & advies)   
 2. Pandopname   
 3. Opstellen advertentietekst   
 4. Professionele foto’s   
 5. Website plaatsing   
 6. Communiceren met potentiële huurders   
 7. Huurdersscreening   
 8. Kredietwaardigheidstoetsing   
 9. Bezichtigingen   
 10. Begin- en eindinspectie   
 11. Sleuteloverdracht   
 12. Communiceren met huurder(s)   

Een zorgeloze verhuurperiode

ZUID Beheer zorgt  gedurende de gehele huurperiode voor het beheer van uw woning. We maken daarin onderscheid tussen administratief beheer en technisch beheer. We hebben onze eigen technische dienst en een proactief debiteurenbeheer in huis. Bij ZUID Beheer betaalt u niets voor het vinden van een geschikte huurder voor uw woning, deze dienstverlening is inbegrepen in alle pakketten. Uw woning verhuren doe je onder de hoede van ZUID. 

No Cure, No Pay

Bij ZUID Beheer hanteren we het no cure no pay principe. Zolang uw woning niet verhuurd is, zijn er ook geen kosten aan verbonden. Uw woning verhuren via ZUID Beheer werkt volgens een uniek concept, namelijk een vast maandbedrag. In tegenstelling tot een reguliere verhuurmakelaar werken wij niet met bemiddelingskosten en zijn alle verhuuractiviteiten in de maandelijkse kosten inbegrepen. Transparant en zonder extra kosten bij mutaties/huurwisselingen.  

U kunt kiezen uit 3 pakketten waarin verschillende opties mogelijk zijn met betrekking tot administratief en technisch beheer, afhankelijk van uw wensen en behoeften. U krijgt bij ZUID Beheer altijd advies & begeleiding van één van onze ervaren verhuurmakelaars.   

Uw woning verhuren onder de hoede van ZUID .

  Ik wil verhuren!

  Vul het inschrijfformulier in en we gaan meteen voor u aan de slag om uw woning te kunnen verhuren/beheren.

  Nu verhuren!

  Of vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.