Advies

Uw Partner in het verhuurproces

ZUID Beheer fungeert als uw partner vanaf de ontwikkelingsfase en gedurende het gehele verhuurproces. Wij bekleden een pro-actieve rol, luisteren naar uw wensen, geven een passend advies en bepalen samen dé successtrategie voor uw portefeuille. 

Eerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats waarbij we uw wensen in kaart brengen aansluitend bij de mogelijkheden binnen de huidige markt. In deze fase ontvangt u advies over een marktconforme huurprijs en bepalen we samen de huurders doelgroep. De voorkeur gaat regelmatig uit naar expats als huurders, wat vaak gepaard gaat met een hoger rendement en minder financieel risico.

Grote multinationals en expats

Door onze samenwerkingen met de grootste multinationals in de omgeving worden veel woningen verhuurd aan expats nog voordat de woningen kunnen toetreden tot de reguliere verhuurmarkt. Wanneer u kiest voor een expat als huurder, dan kan het interessant zijn om uw woning(en) gemeubileerd aan te bieden. ZUID Beheer faciliteert de stoffering en meubilering van vastgoedprojecten van A tot Z.

Wanneer u een advies van ons ontvangt, nemen wij vervolgens al het werk uit handen om uw woning verhuurklaar op te leveren. In veel gevallen zijn de huurcontacten reeds getekend voor de opleverdatum. 

Succesvolle projecten

Bekijk hieronder een impressie van één van onze succesvol afgeronde vastgoedprojecten, of bekijk hier de overige casussen

  Uw ambities, onze uitdaging. Consulteer onze vastgoedmanager.  Mvr. W – K.
  Zuidbeheer is telefonisch goed bereikbaar en je wordt te woord gestaan door vriendelijke medewerkers. Ze denken mee bij de verhuur van onze appartementen en kamers en zijn flexibel bij het maken van afspraken met kandidaat huurders. Daarnaast reageren ze snel op vragen van mij en van onze huurders. Wij zijn zeer tevreden met deze betrouwbare partij.
  Dhr & Mevr W.
  Wij zijn heel positief over ZUID Beheer. Jullie zijn erg attent, reageren snel en vinden vlug nieuwe huurders zodra er een pand leeg komt te staan. Bedankt!
  Dhr. S – G.
  ZUID Beheer is een eerlijke partij die altijd bereikbaar is. Ze handelen zeer adequaat en de panden zijn snel verhuurd. Een 10 voor dienstverlening!
  Mevr. Y – A.
  Geweldige club om mee samen te werken, fantastisch team!
  Dhr. R – R.
  Ik heb ZUID Beheer leren kennen als een gedegen partij waar: flexibiliteit, snelheid en transparantie centraal staan. Daarbovenop zijn ze uiterst correct en erg enthousiast.