Woning verhuren expats

ZUID Beheer verzorgt al jarenlang de huisvesting van expats (internationals), topsportersĀ  en werknemers van tal van internationale bedrijven in de Brainport Regio Eindhoven. Door onze vele contacten bij grote multinationals als Philips en ASML bent u altijd verzekerd van huurders voor uw woning.

Expat verhuur, wat betekent dit?

Expat verhuur wilt zeggen dat u uw woning beschikbaar stelt aan mensen die vanwege werk tijdelijk in Nederland verblijven. Dit kan gaan om werknemers van internationale bedrijven of multinationals, maar ook om topsporters. Expats blijven gemiddeld tussen de 1 en 3 jaar in Nederland.

Voordelen verhuren aan expats

Het verhuren van een woning aan expats kent een aantal belangrijke voordelen. Allereerst staan werkgevers doorgaans garant voor huurbetalingen en andere verplichtingen in het huurcontract. U zult daardoor weinig te maken krijgen met wanbetaling of andere problemen. Daarnaast zijn expats hoogopgeleid, betrouwbaar en verdienen ze een bovengemiddeld inkomen. Hierdoor zijn met name huurwoningen en -appartementen in het duurdere huursegment geschikt voor deze doelgroep. Deze voordelen samen maken verhuren aan expats een heel interessante optie.

Verhuur uw woning aan expats via ZUIDĀ Beheer

Wilt u uw woning verhuren aan expats, dan is ZUID Beheer uw ideale partner. ZUID Beheer is namelijk gespecialiseerd in het koppelen van de juiste woning aan de juiste expat of werkgever. Door gebruik te maken van onze ruime ervaring en grote netwerk in de Brainport regio Eindhoven kunnen we u niet alleen sneller bedienen, maar bent u ook verzekerd van marktconforme prijzen en een zeer transparante dienstverlening. Of u nu vastgoedbelegger bent of u als particulier voor korte of langere tijd uw woning wilt verhuren aan expats, wij nemen u het beheer en de administratie volledig uit handen. Ons vaste tarief betekent dat u geen bemiddelingskosten betaalt, ongeacht het aantal huurwisselingen.

Contact

Wilt u uw woning verhuren aan expats? Kies voor professioneel, veilig en eenvoudig. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek!

    Ik wil verhuren!

    Vul het inschrijfformulier in en we gaan meteen voor u aan de slag om uw woning te kunnen verhuren/beheren.

    Nu verhuren!

    Of vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.