Technisch vastgoedbeheer

Het is van belang dat uw vastgoed in goede staat blijft. Voor het ‘technisch beheer vastgoed’ zoals renoveren of onderhouden, adviseren we u om met de juiste leveranciers en aannemers samen te werken. Dankzij onze ruime ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd aan leveranciers of aannemers. Daar kunt u uiteraard ook uit kiezen! Dit stelt ons in staat om tegen competitieve prijzen zeer betrouwbare partijen in te schakelen, waarmee we reeds geruime tijd zeer efficiënt samenwerken.  Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvend informatief gesprek? Contacteer ons hier.

Laat ZUID Beheer uw technisch beheer uitvoeren  

Technische coördinatie

Technische coördinatie

• Aanspreekpunt huurder m.b.t. service vragen
• Coördineren, aansturen en opvolgen werkzaamheden dienstverleners
Wij zijn het aanspreekpunt voor uw huurder voor alle reparatie-, storings- en onderhoudsverzoeken. Wij zullen dan onze serviceman inzetten om de situatie deskundig te beoordelen. Onze serviceman beoordeelt dan of wij het probleem zelf voor u kunnen oplossen. In dat geval brengen wij €38,50 per uur in rekening, excl. 21% BTW, om de werkzaamheden uit te voeren.

Adviseert onze serviceman om een derde partij in te zetten om het probleem te verhelpen, dan zullen wij u adviseren welke partij dit het meest voordelig kan oplossen. Gedurende het gehele traject onderhouden vervolgens wij het contact tussen huurder, verhuurder en leverancier(s).
Technisch beheer

Technisch beheer

• Aanspreekpunt huurder m.b.t. service vragen
• Grondige inspectie van de storing, onderhoud of reparatie
• Vakkundige beoordeling door onze ervaren serviceman
• Advies meest voordelige oplossing
• Coördineren, aansturen en opvolgen werkzaamheden leveranciers
• €250,-/jaar servicebudget
Wij zijn het aanspreekpunt voor uw huurder voor alle reparatie-, storings- en onderhoudsverzoeken. Dan zullen wij onze serviceman inzetten om de situatie deskundig te beoordelen. Onze serviceman beoordeelt dan of wij het probleem zelf voor u kunnen oplossen.

Adviseert onze serviceman om een derde partij in te zetten om het probleem te verhelpen, dan zullen wij u adviseren welke partij dit het meest voordelig kan oplossen. Gedurende het gehele traject onderhouden wij het contact tussen huurder, verhuurder en leverancier(s).

Als u helemaal geen omkijken wilt hebben naar service vragen van huurders, en u wilt zo min mogelijk onverwachte tegenvallers, kies dan voor technisch beheer onder de hoede van ZUID.

    Ik wil verhuren!

    Vul het inschrijfformulier in en we gaan meteen voor u aan de slag om uw woning te kunnen verhuren/beheren.

    Nu verhuren!

    Of vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.