Short Stay Appartementen Eindhoven van Corporate Housing Solutions

Op het moment dat een expat of internationale medewerker aankomt in Nederland is het in veel gevallen een flinke uitdaging om gepaste woonruimte te vinden. Wanneer nog niet meteen bekend is hoelang de verblijfsduur zal zijn of er is nog niet voldoende kennis van de verschillende buurten in een stad, is het een verademing dat er ook tijdelijke huisvestingsoplossingen zijn.

Het zusterbedrijf van ZUID Beheer, Corporate Housing Solutions richt zich op het huisvesten van (internationale) medewerkers van bedrijven en biedt zowel short stay als long stay mogelijkheden.

Short Stay

Via Residence32 bieden ze Short Stay huisvesting in de vorm van serviced apartments. Bedrijven kunnen heel makkelijk en snel een kort en comfortabel verblijf in Eindhoven vinden voor hun internationale medewerkers en zakelijke reizigers.

Long Stay

Via Corporate Booking Desk bieden ze Long Stay huisvesting. Corporate Booking Desk neemt ondernemingen het werk uit handen om goede huisvesting voor langere termijn te vinden voor hun internationale kenniswerkers. Zowel Residence32 als Corporate Booking Desk bieden huisvestingsdiensten ook direct aan families en individuen aan.

Bent u verantwoordelijk voor de huisvesting van internationale medewerkers en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact op met ZUID Beheer via 040-218 0071 of info@zuidbeheer.nl, dan verwijzen we u door naar de juiste afdeling.