Woning verhuren (oud)

ZUID Beheer is gespecialiseerd in de verhuur van woningen in Zuid-Nederland, en dan met name in de Brainportregio Eindhoven. Met bijna 20 jaar ervaring in vastgoedbeleggingen adviseren we u graag vanuit onze expertise en unieke invalshoek. Als expert in de nichemarkt van tijdelijke verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde woningen aan zowel internationals (expats) als bedrijven, hebben we vaak een actueler beeld van de markt dan reguliere verhuurpartijen.

Verhuur uw woning via ZUID Beheer

Met uitgebreide ervaring in het persoonlijk begeleiden van huiseigenaren en verhuren van residentiële woningen, kunt u via ZUID Beheer elk type woning verhuren; van koophuis tot vakantiewoning, en van de particuliere verhuur van uw eigen woning tot het volledig ontzorgen van multinationals die op zoek zijn naar huurwoningen voor expats. Zowel kaal, gemeubileerd als gestoffeerd, in verschillende prijsklassen en voor zowel korte als lange termijn. Ons vaste tarief betekent dat u geen bemiddelingskosten betaalt, ongeacht het aantal huurwisselingen.

ZUID Beheer adviseert en ontzorgt

Wilt u uw woning verhuren maar bent u niet helemaal op de hoogte over de regels? Geen probleem. Onze experts kunnen u hier alles over vertellen. Daarnaast biedt ZUID Beheer ook hulp bij de aankoop van een pand. We adviseren u graag over de locatie, verkoopbaarheid, verwachte huuropbrengsten, de meest optimale plattegrondindelingen en eventueel aangeraden verbouwingen. Daarnaast maken we op basis van actuele huurprijzen een goed onderbouwde rendementsberekening. En na aankoop van het pand helpen we u direct met de verhuur van de woning, het vinden van geschikte huurders en het opstellen van juridisch sluitende huurovereenkomsten.

Zuidoost-Brabant; innovatief en in ontwikkeling

Een regio die vanwege haar sterke economische groei enorm aantrekkelijk is voor werkmigranten, uit binnen- en buitenland. Hierdoor is er een toenemende behoefte aan huurwoningen in de regio. Want naast hoogstedelijke projecten in steden als Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Tilburg is er ook steeds meer vraag naar huurwoningen in de zogenaamde ‘greenzones’ rondom de grote Brabantse steden. Ook als u een woning wilt verhuren in forensengemeentes zoals Son en Breugel, Veldhoven, Vught, Goirle, Hilvarenbeek, Oirschot, Veghel of Heusden; ZUID Beheer begeleidt u van A tot Z.

Contact

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw woning? Kies voor professioneel, veilig en eenvoudig. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Hier vindt u ons actuele woningaanbod.

Bekijk hieronder de verhuurmogelijkheden per plaats: