Vastgoedbelegger

Bijna meer dan twee decennia aan ervaring binnen vastgoedbeleggingen. Dat maakt van ZUID Beheer de ideale partner voor u als vastgoedbelegger als u wilt investeren in vastgoed in de Brainport Regio Eindhoven. Als expert met een unieke invalshoek is ZUID Beheer zowel institutionele als particuliere vastgoedbeleggers van dienst bij de aankoop van vastgoed.  

ZUID Beheer adviseert vastgoedbeleggers  

We adviseren u graag inzake relevante aspecten zoals: locatie, verkoopbaarheid, verwachte huuropbrengsten (onze ervaring in de nichemarkt van gestoffeerd en gemeubileerd verhuren aan expats en bedrijven geeft ons een vaak actueler marktbeeld dan reguliere verhuurpartijen), de meest optimale plattegrondindelingen en eventueel aangeraden verbouwingen.  

Verantwoord investeren in vastgoed  

Daarbij weet ZUID Beheer exact wat de actuele huurprijzen zijn en kunnen we op basis hiervan een nauwkeurige rendementsberekening maken, zodat u als vastgoedbelegger op verantwoorde wijze uw geld kunt investeren in vastgoed. Hierbij is een goede rendementsberekening een belangrijk besliscriterium. Na aankoop van het onroerend goed helpen we u direct met het vinden van geschikte huurders en het opstellen van juridisch sluitende huurovereenkomsten.  

Vastgoedbeleggen regio Brainport Eindhoven  

Brainport Eindhoven is een innovatieve regio die sterk in ontwikkeling is. Vanwege haar sterke economische groei is de regio enorm aantrekkelijk is voor werkmigranten, uit binnen- en buitenland. Hierdoor is er een toenemende behoefte aan huurwoningen voor expats in de regio. Ook is de lichtstad met de bekende Technische Universiteit een trekpleister voor studenten uit binnen- en buitenland. Deze redenen samen maken Eindhoven een heel interessante stad voor een vastgoedbelegger. 

Contact  

Bent u al enige tijd vastgoedbelegger of denkt u erover om te gaan investeren in vastgoed? En wilt u advies over het optimaliseren van de opbrengst van uw panden, hulp met de verhuur ervan of het vastgoedbeheer volledig uitbesteden? Wij begeleiden u graag. Kom onder de hoede van ZUID, neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om samen te bekijken wat ZUID Beheer voor u kan betekenen.

    Ik wil verhuren!

    Vul het inschrijfformulier in en we gaan meteen voor u aan de slag om uw woning te kunnen verhuren/beheren.

    Nu verhuren!

    Of vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.