Project: Gedegen advies voor een hoger rendement

Voor een beleggersgroep welke in totaal 15 panden in beheer heeft bij ZUID waren we betrokken bij project Hoogstraat. Hoogstraat omvat 1-slaapkamer appartementen variërend in grootte van 50m2 tot 60m2. 

Uit een gedegen marktonderzoek kwam naar voren dat er meer rendement behaald kon worden op de panden aan de Hoogstraat. Door middel van onze proactieve aanpak en deskundig advies hebben we de verhuurprijs uiteindelijk met € 200,- verhoogd. Om het project extra aandacht te geven hebben we in overleg met de klant een professionele vastgoedfotograaf langs gestuurd om de interesse bij de huurders te vergroten. 

Daarnaast brachten we ook een advies uit voor wat betreft stoffering en meubilering van het project. Na inventarisatie en akkoord van de eigenaar hebben we het conceptuele plan in de praktijk volbracht. Alle appartementen werden voorzien van een eigentijdse inrichting met bijpassende decoratie en passende stoffering zodat het een mooi geheel vormt. 

De appartementen zijn nu interessant voor een breder doelpubliek én er valt een hoger rendement te behalen. De aanpak bleek succesvol, alle appartementen waren verhuurd voor de oplevering en tot op de dag van vandaag hebben we nog geen enkel moment leegstand ervaren. 

    Uw ambities, onze uitdaging. Consulteer onze vastgoedmanager.