Verhuurmakelaar

Het ZUID Beheer team 

Met jarenlange ervaring in vastgoed, mede in de nichemarkt van het verhuren van gestoffeerde en gemeubileerde woningen aan internationals (expats en highly skilled migrants), heeft het ZUID Beheer team een uitgebreid netwerk opgebouwd.

Professionele Begeleiding

Onze verhuurmakelaar van ZUID Beheer biedt persoonlijke en betrouwbare begeleiding bij uw woningverhuur. Van professionele vastgoedfotografie tot huurdersscreening en contractondertekening, wij zorgen voor alles.

Volledig Beheer

De verhuurmakelaars van ZUID Beheer gaan verder dan de reguliere dienstverlening. Ze blijven een tussenpersoon tussen u en uw huurder, zelfs na contractondertekening. Uw woning is in goede handen tijdens de hele huurperiode, inclusief reparaties en huurpenningen.

Transparant Maandbedrag

Bij ZUID Beheer werken we met een vast maandbedrag, zonder extra kosten voor bemiddeling. Onze ervaren verhuurmakelaars bieden volledige begeleiding zonder verrassingen.

Persoonlijke kennismaking (informatie & advies)

Persoonlijke kennismaking (informatie & advies)

ZUID Beheer neemt de tijd om u persoonlijk te leren kennen en informatie te geven over onze werkwijze. Dan plannen we graag een afspraak voor een bezoek aan het bewuste adres.
Pandopname

Pandopname

Onze verhuurmakelaar kan u het beste voorzien van de juiste informatie en een marktconforme huurprijs wanneer het pand wordt opgenomen. Er wordt een rapport opgemaakt met de woningspecificaties.
Opstellen van advertentietekst

Opstellen van advertentietekst

Aan de hand van het opnamerapport zullen wij een wervende advertentietekst schrijven die de juiste huurkandidaten aanspreekt.
Professionele foto voorzijde

Professionele foto voorzijde

ZUID Beheer werkt samen met professionele vastgoedfotografen om een foto te maken van de voorzijde van uw woning die eruit springt.
Professionele woningfotografie

Professionele woningfotografie

De eerste indruk zegt alles, daarom zorgen wij met professionele vastgoed foto’s voor een optimale presentatie van zowel de binnenzijde als de buitenzijde van uw woning. Voor al onze vastgoedfotografie werken wij samen met professionele vastgoedfotografen.
Website plaatsing

Website plaatsing

Online-presentatie is erg belangrijk om uw woning zo snel mogelijk bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen. Zodra wij alle gegevens van u hebben ontvangen plaatsen wij uw woning binnen 24 uur online op www.zuidbeheer.nl.
Website plaatsing

Website plaatsing

Naast het plaatsen op onze eigen druk-bezochte website, plaatsen wij uw woning ook binnen 24 uur online bij de meeste bekende, landelijke websites:
• Jaap.nl
• Pararius.nl
• Huurstunt.nl
• Huurwoningen.nl
Website plaatsing incl. Funda

Website plaatsing incl. Funda

Met gemiddeld 5 miljoen bezoekers per maand heeft Funda een gigantisch online bereik waarbij uw woning extra goed onder de aandacht gebracht wordt bij potentiële huurders. Profiteer van het bereik en betrouwbare imago van Funda door te kiezen voor het “Extra” pakket, waarbij een kwartaal plaatsing op Funda inbegrepen is.
Communiceren met potentiële huurders

Communiceren met potentiële huurders

In het voortraject communiceren wij met potentiële huurders die interesse hebben getoond in uw woning, en zullen alle contacten op ons nemen tot het moment dat een huurovereenkomst getekend is.
Huurders screening

Huurders screening

Wij screenen uw toekomstige huurders aan de hand van arbeidsovereenkomsten, loonstroken en/of jaarrekeningen.
Kredietwaardigheidstoetsing

Kredietwaardigheidstoetsing

Wij screenen uw toekomstige huurders aan de hand van arbeidsovereenkomsten, loonstroken en/of jaarrekeningen. Tevens laten we een geavanceerde kredietwaardigheidscheck via Focum uitvoeren, zo helpen we fraude en wanbetalingen te voorkomen.
Bezichtigingen

Bezichtigingen

Onze verhuurmakelaar zal potentiële huurders rondleiden door uw woning. Zo krijgen toekomstige huurders de juiste indruk van de woning.
Begin- en eindinspectie

Begin- en eindinspectie

Onze verhuurmakelaar voert een uitgebreide begininspectie uit en neemt de meterstanden op. Voor vertrek van huurder(s) voeren wij een eindinspectie uit waarbij wij vaststellen of er zaken gerepareerd, vervangen of hersteld dienen te worden door de huurder(s). Indien nodig verrekenen wij dit met de borg. Tevens verzorgen wij de eindafrekening van G/W/E.
Sleuteloverdracht

Sleuteloverdracht

Wanneer het contract is getekend wordt de sleuteloverdracht ingepland. Uw ZUID-verhuurmakelaar maakt dan een uitgebreide begininspectie met foto’s en neemt de meterstanden op.
Communiceren met huurder(s)

Communiceren met huurder(s)

Wij zijn het vaste aanspreekpunt voor uw huurder(s) en alle overige betrokken partijen en zorgen voor duidelijke en transparante communicatie. Zo zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld is gedurende de gehele huurperiode.

    Ik wil verhuren!

    Vul het inschrijfformulier in en we gaan meteen voor u aan de slag om uw woning te kunnen verhuren/beheren.

    Nu verhuren!

    Of vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.