Grote projecten volledig verzorgd en ontzorgd

Corporate Housing Solutions is gespecialiseerd in Short- en Long-Stay corporate housing. De core-business bestaat uit het verhuren van Short-Stay accommodaties op nachtbasis aan high-skilled migrants uit alle windstreken. Comfort staat hoog in het vaandel bij Corporate Housing Solutions en met hun locaties willen ze echt het verschil maken. Aan ZUID Beheer de taak om geschikte accommodaties te vinden die voldoen aan de eisen van Corporate Housing Solutions. Naast het zoekwerk op de woningmarkt is ZUID Beheer nauw betrokken bij het aangaan van de contracten. We bekleden hierin een adviserende en gidsende rol. 

Short-Stay appartementen worden doorgaans volledig gemeubileerd en gestoffeerd verhuurd. Ook hierin vertrouwt Corporate Housing Solutions op de expertise van ZUID. We gaan in gesprek en brengen de wensen in kaart: Appartementen met een ruimtelijk gevoel maar tevens een knusse en huiselijke uitstraling. 

Met de wensen in kaart gebracht maken we een inventarisatie van materiaalkeuze, stijl en kleurencombinaties. Dit komt samen in een voorstel. Na akkoord realiseren we het concept in de praktijk en zorgen we ervoor dat de appartementen gemeubileerd, gestoffeerd en schoongemaakt zijn zodat ze direct verhuurd kunnen worden. Tot slot brengen we de schoonmaakwensen in kaart en stellen we een team aan dat verantwoordelijk is voor de periodieke schoonmaak van alle appartementen. 

Wij zijn erg trots op de samenwerking met Corporate Housing Solutions. In totaal hebben we meer dan 160 appartementen gezocht, aangehuurd, gestoffeerd, gemeubileerd en opgeleverd voor verhuur. Wij kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer projecten samen tot een succes te brengen.