Woning verhuren Tilburg

ZUID Beheer is gespecialiseerd in het verhuren van woningen in Zuidoost-Brabant. Dus ook in Nederlands voormalige textielhoofdstad, waar de transformatie van tal van voormalige industriële plekken ook veel internationals (expats) trekt. Spoorzone 013 is sterk in ontwikkeling, terwijl ZUID Beheers zusterbedrijf Ten Brink CoHof direct betrokken is bij de ontwikkeling van Pakhuis West in het Veemarktkwartier.

Huis verhuren in Tilburg via ZUID Beheer

ZUID Beheer heeft bijna 20 jaar ervaring in de nichemarkt van tijdelijke verhuur van gemeubileerde en gestoffeerde woningen. Hierdoor hebben we vaak een actueler beeld van de markt dan reguliere verhuurpartijen. En vanwege onze samenwerking met zusterbedrijven Ten Brinke CoHof, short stay-specialist Residence32 en long stay-expert Corporate Bookingdesk, kunnen we diverse multinationals in de driehoek Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven volledig ontzorgen. Verhuurders genieten hierdoor van een bezettingsgraad van bijna 100%. We onderscheiden ons vanwege onze persoonlijke begeleiding, expertise en unieke invalshoek.

Alle soorten verhuur mogelijk

Of u nu als particulier of als vastgoedbelegger uw woning of appartement in Tilburg wilt verhuren, wij helpen u graag. Wij regelen de verhuur en het vastgoedbeheer van elk type woning: zowel kaal, gestoffeerd als gemeubileerd, in verschillende prijsklassen en voor zowel korte als lange termijn.

Contact

Woning verhuren in Tilburg of omgeving? Laat ZUID Beheer u het werk uit handen nemen. Neem bij interesse of vragen contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Hier vindt u ons actuele woningaanbod.

Bekijk hieronder de verhuurmogelijkheden per plaats: