Woning verhuren Eindhoven

Als specialist in het verhuren van woningen in de Brainportregio Eindhoven, is ZUID Beheer natuurlijk sterk vertegenwoordigd in haar thuishaven. Met bijna 20 jaar ervaring in persoonlijke begeleiding in het verhuren van elk type woning; veel Eindhovense verhuurders vinden met gemak hun weg naar ZUID Beheer. Zo beheren we onder andere woningen en appartementen aan de Tongelresestraat, het Vredesplein, de Hoogstraat en de Vestdijk.

Brainport regio Eindhoven, innovatief en in beweging

De Brainport regio Eindhoven is een regio die door de sterke economische groei heel aantrekkelijk is voor werkmigranten uit binnen- en buitenland. Grote multinationals zoals Philips en ASML maar ook de internationaal bekende Technische Universiteit maken Eindhoven een internationale smeltkroes van hoogopgeleide mensen. Deze redenen maken het verhuren van uw woning in Eindhoven heel interessant.

Huis verhuren in Eindhoven via ZUID Beheer

Verhuurders kiezen voor ZUID Beheer vanwege onze expertise en unieke invalshoek.
Als expert in de nichemarkt van tijdelijke verhuur van gemeubileerde en gestoffeerde woningen hebben we vaak een actueler beeld van de markt dan reguliere verhuurpartijen. Daarnaast werkt ZUID Beheer nauw samen met de corporate housings solutions-specialisten Residence32 en Corporate Bookingdesk. Met deze zusterbedrijven werken we nauw samen met diverse multinationals in de regio, waarvoor we continu internationals (expats) aan een passende woonruimte weten te helpen. Verhuur uw woning of appartement via ZUID Beheer en u bent verzekerd van constante verhuur en professioneel vastgoedbeheer.

Voor elk type woning

ZUID Beheer verhuurt overigens elk type woning, en zowel kaal, gemeubileerd als gestoffeerd, in verschillende prijsklassen en voor zowel korte als lange termijn. Of u nu uw huis, vakantiewoning of appartement wil verhuren in Eindhoven of omstreken, wij ontzorgen u graag.

Contact

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw woning in Eindhoven of omgeving? Kies voor professioneel, veilig en eenvoudig. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Hier vindt u ons actuele woningaanbod.

Bekijk hieronder de verhuurmogelijkheden per plaats: