Woning verhuren Den Bosch

Als specialist in het verhuren van woningen in de driehoek ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Eindhoven, biedt ZUID Beheer bijna 20 jaar ervaring en advies. Vanuit een unieke invalshoek zijn we expert in de tijdelijke verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde woningen. Voornamelijk aan internationals (expats) en bedrijven, die we volledig ontzorgen in hun zoektocht naar huurwoningen voor hun (internationaal) personeel.

Expat verhuur Den Bosch

Onze ruime ervaring leert ons dat ’s-Hertogenbosch – met z’n unieke historische binnenstad, centrale ligging en typisch Brabantse gezelligheid – enorm in trek is bij buitenlandse werknemers. Dit maakt Den Bosch ook interessant voor expat verhuur. ZUID Beheer werkt nauw samen met zusterbedrijven Ten Brinke CoHof, short stay-expert Residence32 en long stay-specialist Corporate Bookingdesk. Hierdoor realiseren we al jaren een vrijwel 100% bezettingsgraad voor verhuurders. Onze ruime ervaring zorgt er tevens voor, dat we vaak een actueler beeld van de markt hebben dan reguliere verhuurpartijen.

Huis of appartement verhuren Den Bosch? ZUID Beheer ontzorgt

Of u nu een vakantiehuis, appartement of woning in de regio Den Bosch wilt verhuren, wij helpen u met de verhuur ervan. Zowel kaal, gemeubileerd als gestoffeerd, in verschillende prijsklassen en voor zowel korte als lange termijn. Naast het verhuren van uw woning in Den Bosch geven wij ook advies aan vastgoedbeleggers en verzorgen wij het volledige vastgoedbeheer voor u.

Contact

Woning verhuren in Den Bosch of omgeving? Laat ZUID Beheer u het werk uit handen nemen. Neem bij interesse of vragen contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Hier vindt u ons actuele woningaanbod.

Bekijk hieronder de verhuurmogelijkheden per plaats: