Verhuren aan expats

ZUID Beheer is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van zowel grote als kleine vastgoedportefeuilles en bieden een uitgebreide service voor een zorgeloze verhuurervaring. Een van onze voornaamste expertises is het verhuren aan expats. Dit brengt tal van voordelen met zich mee, waardoor u als verhuurder kunt genieten van een hoger huurrendement en verminderde risico’s. Even de voordelen op een rij:

 1. Expats vormen een geliefd huurdersprofiel. Ze zijn veelal hoogopgeleid, hebben een goede baan en een stabiel inkomen. Bovendien staan hun bedrijven vaak garant voor het betalen van de huur, wat extra zekerheid biedt.
 2. Een ander voordeel is dat expats vaak gescreend zijn door een relocatiebureau dat hen ondersteunt bij het vinden van geschikte huisvesting. Daarnaast genieten ze van een belastingvoordeel met de ‘30%-regeling’, waardoor ze meer te besteden hebben.
 3. Expats huren doorgaans voor een periode van een jaar tot maximaal twee jaar. Na deze periode keren ze terug naar hun land van herkomst of kiezen ze ervoor een woning aan te kopen in Nederland.

 

Bij ZUID Beheer zijn onze specialismen complementair aan uw vastgoedambities en zorgen we voor een soepele en efficiënte verhuurervaring, waarbij uw belangen als verhuurder centraal staan. Met onze expertise en professionele aanpak, bieden we u de zekerheid en gemoedsrust die u zoekt bij het verhuren van uw vastgoed.

Of u opzoek bent naar een volledig advies voor uw vastgoedportefeuille of enkel opzoek bent naar een verhuurpartner, bij ons vindt u steeds wat u zoekt.

  Uw ambities, onze uitdaging. Consulteer onze vastgoedmanager.  Mvr. W – K.
  Zuidbeheer is telefonisch goed bereikbaar en je wordt te woord gestaan door vriendelijke medewerkers. Ze denken mee bij de verhuur van onze appartementen en kamers en zijn flexibel bij het maken van afspraken met kandidaat huurders. Daarnaast reageren ze snel op vragen van mij en van onze huurders. Wij zijn zeer tevreden met deze betrouwbare partij.
  Dhr & Mevr W.
  Wij zijn heel positief over ZUID Beheer. Jullie zijn erg attent, reageren snel en vinden vlug nieuwe huurders zodra er een pand leeg komt te staan. Bedankt!
  Dhr. S – G.
  ZUID Beheer is een eerlijke partij die altijd bereikbaar is. Ze handelen zeer adequaat en de panden zijn snel verhuurd. Een 10 voor dienstverlening!
  Mevr. Y – A.
  Geweldige club om mee samen te werken, fantastisch team!
  Dhr. R – R.
  Ik heb ZUID Beheer leren kennen als een gedegen partij waar: flexibiliteit, snelheid en transparantie centraal staan. Daarbovenop zijn ze uiterst correct en erg enthousiast.